Proiectele Bisericii

afis-o-casa-in-cer-2016-1O CASĂ ÎN CER 2016. În calitate de Biserică, Dumnezeu ne-a dat îndemnul interior de-a face un lucru pentru care cerem binecuvântarea LUI ! Fără să ne fi vorbit, am avut acelaşi gând, trei persoane : Să strângem bani, pentru a ajuta o familie din Biserică !

Ei locuiesc într-o casă cu trei camere, având intrarea prin curte. Partea casei de către stradă se vinde, iar ei s-au hotărât să o cumpere, (preţul fiind de 15.000 de euro, proprietara lăsând din preţul iniţial cu condiţia ca această sumă să fie dată până în luna decembrie a acestui an). Banii vor fi strânşi prin intermediul Bisericii, urmând să fie daţi familiei numai în momentul semnării contractului. La această sumă se adaugă cheltuielile cu renovarea, (strict materialele de construcţie, mâna de lucru fiind asigurată în regie proprie).

Pentru mai multe detalii puteţi suna la 0742 061 905, (Dan Hîrtie). Toţi cei care vor avea îndemnul să contribuie cu ceva, (indiferent cât este de mică suma), sunt rugaţi să folosească contul Bisericii, (cu specificaţia : O casă, sau mai simplu Casă), toţi banii trimişi  fiind folosiţi în acest scop.

Orice faceţi să faceţi din toată inima, ca pentru Domnul, nu ca pentru oameni, ca unii care ştiţi că veţi primi de la Domnul răsplata moştenirii”. (Coloseni 3 : 23 – 24)

Dumnezeu să vă răsplătească !


Contul deschis la Banca Comercială Română (B.C.R.) pentru Biserica Penticostală Nr. 1, Reşiţa este următorul :

  • LEI :  RO18RNCB0100106771190001
  • Codul SWIFT al B.C.R. este : RNCB ROBU.
  • Adresa : Strada I.L.Caragiale, Nr. 10, Reşiţa, Caraş-Severin

(În acest cont pot fi depuse sume în orice fel de valută, dar vor fi ridicate în lei, la cursul valutar din ziua respectivă).


BISERICA PENTICOSTALĂ NR. 1 CEZAREEA, STRADA CASTANILOR, NR. 119, REŞIŢA, CARAŞ – SEVERIN, ROMÂNIA,  cod 320030.

CUI : 4045625

VĂ MULŢUMIM ANTICIPAT ŞI DUMNEZEU SĂ VĂ RĂSPLĂTEASCĂ CU TOT CE ŞTIE EL CĂ AVEŢI NEVOIE : PENTRU DUH, PENTRU SUFLET ŞI PENTRU TRUP !


Pentru cei care vor să ne fie alături, (redirecţionând 2 %  din impozitul pe venit), ataşăm formularul 230.

Vă mulţumim anticipat !

Cerere 230, Biserica Penticostală Nr. 1, Cezareea, Reşiţa 


2 thoughts on “Proiectele Bisericii