Prezentare Biserica Cezareea, Reşiţa

foto-biserica-cezareea-resitaBiserica Cezareea este o comunitate penticostală din municipiul Reşiţa, judeţul Caraş-Severin.

Aceasta comunitate are o istorie veche, ea întemeindu-se în perioada interbelică, în primele decenii ale penticostalismului românesc.

Adunarea s-a ţinut în mai multe locaţii de-a lungul timpului, actuala clădire, din strada Castanilor nr. 119, fiind ridicată în jurul anilor 1974.

Actualmente, comunitatea numără mai mult de 300 de membri. Din ea în decembrie 2011, s-a desprins cu bună înţelegere, mai bine de jumătate din numărul de aproximativ 800 de membri pe care i-a avut până atunci, ei alcătuind noua biserică Izvorul Vieţii din cartierul Govândari.

Menirea Bisericii Cezareea este aceea de a propovădui Evanghelia celor nemântuiţi, de a veni în sprijinul celor ce doresc să îşi sfinţească vieţile în vederea întâlnirii în eternitate cu Hristos, precum şi acela de a-i ajuta pe oameni în diferitele lor nevoi.

Preocuparea noastră este să oferim membrilor noştri îmbărbătare şi diferite mijloace de creştere spirituală, astfel încât să putem tinde cu toţii spre starea de oameni maturi în Hristos.