Ziua 26 ( 3 august 2013) : Este iar acel timp din an ! Laylat al-Qadr—“Noaptea Puterii”

Ziua 26V-am îndemnat să vă rugați pentru asta și înainte. Și da, vom continua să facem asta în fiecare an. Este important ! Și este o diferență ! Așa că acum ne unim mâinile din nou în rugăciune pentru Noaptea Puterii. Amintiți-vă că mulți musulmani sunt foarte deschiși pentru supranatural în acest timp din an. Unii vor aștepta ca îngerii să le împlinească anumite cereri. Alții așteaptă ca un înger să facă o declarație pentru anul viitor,(noaptea aceasta este uneori văzută și ca Noaptea Decretului).

Anumiți musulmani își vor lua concediu de la muncă pentru a putea petrece această noapte în rugăciune. Femeile musulmane vor spera că vor reuși să rămână însărcinate după ce se vor ruga în această noapte. Mulți vor spera pentru vindecare și putere spirituală. Dar cel mai important e că mulți musulmani vor căuta pe Dumnezeu, vor căuta ajutor de la EL și se vor aștepta ca El să Se atingă în mod special de ei.

De-a lungul anilor am auzit multe mărturii puternice de la musulmani care L-au găsit pe Mesia, pe Isus în această noapte. Unii au avut viziuni sau visuri, dar mulți au avut oportunitatea de a auzi pentru prima dată Vestea Bună de la un prieten creștin sau printr-un program creștin. Împreună să credem și să ne rugăm ca mulți musulmani să caute împlinire spirituală în Dumnezeu.

Notă : Noaptea Puterii are loc pentru cei mai mulți musulmani în ultimele 10 zile ale Ramadanului. Mulți clerici cred că este în ziua 27. Fiecare nouă zi începe la apus, așa că noi ne rugăm în avans. Potrivit capitolului 97 din Coran, Mohamed a primit prima revelație a Coranului în timpul acestei nopți. Musulmanii cred că rugăciunile în timpul acestei nopți sunt primite și mai bine. unii cred că rugăciunea din această noapte va compensa omiterea rugăciunilor zilnice.

Motive de rugăciune :

* Doamne, ne amintim de cei care Te caută din toată inima și care caută ajutorul Tău. Fie ca Tu să le dai ajutorul de care au ei nevoie într-un mod prin care ei să înțeleagă că vine prin Isus, Mesia. (Psalm 34 : 18, Zaharia 9 : 9).
* Rugați-vă ca cei care lucrează printre musulmani să aibă oportunități speciale de evanghelizare în acest moment.
* Doamne, știm că mâna Ta nu este prea scurtă, ca să nu poată salva și nici urechea Ta prea tare ca să nu poți auzi. Întinde, Doamne, mâna și descoperă pacatele oamenilor și adu-le salvarea. (Isaia 59 : 1, Isaia 52 : 10)
* Rugați-vă împotriva puterii întunericului care ar căuta să înșele musulmanii. (Efeseni 6 : 12, Psalm 44 : 4 – 7).