Anunţuri, Sâmbătă 01 Septembrie 2012

  • Deşi în mod obişnuit nu publicăm anunţuri din alte domenii, avem o ştire care intră în categoria Veştilor Bune. Anul şcolar va începe în data de 17 Septembrie 2012, cu o săptămână mai târziu decât era programat iniţial !
  • A fost actualizată Programarea serviciilor pe luna Septembrie 2012. Poate fi vizualizată accesând următorul link : http://www.cezareea.ro/programare/
  • La Rubrica Donaţii, au fost trecute conturile în lei, euro şi dolari, deschise la B.C.R. Reşiţa. Pentru cei care vor avea îndemnul de-a contribui la lucrarea de renovare a clădirii Bisericii, publicăm şi acest link : http://www.cezareea.ro/donatii/.

Menţionăm că, prin Harul Domnului Isus, sperăm ca prima parte a lucrărilor, să fie gata săptămâna viitoare. Au rămas de adus noile bănci, care trebuie să fie tapiţate ; trebuie să fie terminate gradenele de la balcon şi dacă dă Dumnezeu ca totul să fie bine, de joi 06 Septembrie 2012, se poate pune mocheta, care este deja adusă.

Nevoi mai sunt, pentru că ne dorim să fie făcute bănci şi la balcon, pentru finalizarea primei părţi a renovării. A doua parte a lucrărilor, constă în modernizarea băilor, pentru care s-a făcut un releveu al clădirii Bisericii, precum şi al Anexei, unde se află Sălile pentru Şcoala Duminicală.

Pentru aceste lucrări este nevoie de un proiect făcut conform standardelor actuale. De exemplu, pentru a aduce clădirea la aceste standarde, se va face o proiectare pentru ca la balcon să se poată ajunge direct din afara clădirii, (fiindcă sunt necesare două intrări / ieşiri diferite).

Mulţumim anticipat, tuturor celor care vor simţi cu această lucrare ! Oricum ar fi, dorim binecuvântarea Domnului Isus, pentru duhul, sufletul şi trupul tuturor celor care vor citi aceste rânduri !

  • Mâine (duminică 02 Septembrie 2012), va fi Cina Domnului, atât dimineaţa cât şi seara. Duminica viitoare dimineaţa, în data de 09 Septembrie 2012, este invitat fratele Corneliu Constantineanu, (rectorul Institutului Teologic Penticostal din Bucureşti). La serviciul de după masă, fratele va participa la serviciul Bisericii Izvorul Vieţii. Încă nu ştim sigur, dar s-ar putea ca şi la slujba de seară a Bisericii Cezareea, să avem un alt invitat.
  • În data de 30 Septembrie 2012, la serviciul de dimineaţă, cu ajutorul lui Dumnezeu, va avea loc ordinarea în slujba de prezbiter, a fratelui Samuel Muică, precum şi ordinarea ca diacon, a fratelui Mircea Jivan. Domnul să dea Binecuvântarea Lui !
  • Nici mâine, 02 Septembrie 2012 nu se va transmite Live, nici Joi 06 Septembrie 2012. Sperăm ca şi transmisia Live, precum şi serviciile Bisericii să fie reluate de Duminică 09 Septembrie 2012 .