Ajutor Elena Vişinoiu

Indicatoarele din zonăÎn luna decembrie 2014, am răspuns invitaţiei de-a merge în sudul ţării. Un frate din judeţul Timiş, auzind acest lucru, ne-a rugat să trecem şi pe la mama lui, în localitatea Săceni, judeţul Teleorman, (la aproximativ 60 de kilometri, de localitatea unde urma să mergem). Trebuia dus câte ceva, dar ne-a spus să nu ne speriem de ce vom vedea. În data de 20.12.2014 am ajuns acolo. Temperatura era undeva sub zero grade Celsius. Mama, (care este şi nevăzătoare), locuieşte cu o fată, care are probleme psihice … fata a venit desculţă până la maşină ! Aveau un braţ de ramuri de salcâm, (cât degetul arătător de groase), iar focul nu era făcut. Nu aveau şi nu au nici curent electric, iar în casă, numai undeva lângă uşa de la intrare este un loc în care nu ajunge apa atunci când plouă.

Nu am putut sta nepăsători, aşa că după slujba de duminică dimineaţă, (din 21 decembrie 2014), au fost cumpărate lemne, tăiate cu drujba şi încărcate într-o remorcă şi un microbuz şi duse acolo. Pentru mai multe detalii, ne puteţi contacta prin intermediul datelor de pe site, (se găsesc pe pagina Contact).

Cei care doresc să ajute, pot face donaţii în conturile Bisericii Cezareea, de la Banca Transilvania, cu specificaţia, pentru Elena Vişinoiu. Conturile sunt trecute la pagina Donaţii, de pe site-ul Bisericii. În continuare se fac paşii necesari pentru aducerea la zi a actelor casei, iar în zonă sunt fraţi cu care s-a vorbit pentru zidărie şi pentru acoperiş.

Sora este singura penticostală din zonă ! A fost botezată anul trecut, în primăvară … Între timp au mai fost trimişi bani, cumpărate lemne şi duse acolo prin fraţii din zonă.

Au fost realizate şi aceste fotografii :

Indicatoarele din zonă
Pentru a ajunge la sora Vişinoiu se merge spre Sfinţeşti !
Faţada
O parte din faţada casei.
Intrarea în casă
Intrarea în casă. Este bine de observat cum arată uşa …
Intrarea
Vedere din lateralul casei, se vede şi faţada.
Lateral şi partea dinspre intrarea în casă
Vedere din lateral, detaliu.
Sora Vişinoiu în faţa casei
Sora Vişinoiu Elena, în faţa intrării.
W.C.-ul
Aşa arată W.C.-ul casei. Plăci de azbociment, care au mai puţin de un metru în înălţime.
Vedere de aproape, (spatele casei)
Perete lateral, văzut mai de aproape.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vedere din spate şi lateral
Vedere din spatele clădirii, de unde se poate observa şi acoperişul.