„Iar tu, du-te, până va veni sfârşitul ; tu te vei odihni şi te vei scula iarăşi odată în partea ta de moştenire, la sfârşitul zilelor.” Daniel 12 : 13

  • Serviciile de priveghi pentru cea care a fost fiică, soră, mamă, soţie şi bunică Despina (DinucaMurariu se vor ţine în Biserica Cezareea, (fiind transmise Live), astfel :
  • Joi 27 Iunie 2013, de la orele 18,00 iar din Cuvânt vor vorbi pastorii Radu Pavel, (Reşiţa) şi Iulian Costea, (Oradea), care vor fi, alături de noi, cu ajutorul Domnului, în cele trei zile.
  • Vineri 28 Iunie 2013, tot de la orele 18,00 mesajul principal va fi vestit prin Iosif Borca (Jebel). Va fi alături de noi şi tinerii din Corul Liceului Teologic Baptist din Reşiţa, care vor veni împreună cu fratele Prof. Todea Cornel, (care este inspectorul judeţean la disciplinele Educaţie muzicală şi Educaţia plastică. Din această cauză trebuie să participe la un simpozion, care va avea loc de la orele 18,00 urmând să ajungă la Biserica Cezareea, după orele 19). Cuvinte de încurajare va rosti fratele prof. Szucs Alexandru, directorul LTB Reşiţa …
  • Înmormântarea va fi sâmbătă 29 Iunie 2013, de la orele 1200, iar prima slujbă se va ţine tot la Biserică, după care se va face deplasarea la cimitir. La înmormântare, mesajul de bază va fi rostit de către un frate din Arad, iar pentru cântări va fi alături de noi şi fanfara de la Elim, (Timişoara). Peste tot şi peste toţi cerem prezenţa Domnului lui Dumnezeu, în special peste familia îndoliată !