CONSACRARE

CONSACRARE
IN LUNA NOIEMBRIE DOMNUL ISUS M-A CHEMAT LA 21 DE ZILE DE POST SI RUGACIUNE PENTRU BISERICA LUI. DE CE? Pentru că trăim vremurile de pe urmă şi DOMNUL ISUS doreşte ca Mireasa Lui să fie curată, îndrăgostită de El, care Îl ascultă şi-L caută cu o dragoste fierbinte.
DOMNUL M-A CALAUZIT IN RUGACIUNILE MELE IN ACEASTA PERIOADA SA MA ROG MULT PENTRU “PREOTI”, ADICA PENTRU BARBATI IN GENERAL, DAR MAI ALES PENTRU CEI CE SUNT CHEMATI SA FIE LUCRATORI, PASTORI, INVATATORI, MISIONARI … IN VIA SA.
DOMNUL CERE CA TOTI SA NE PLECAM GENUNCHII SI INIMILE INTR-O TOTALA CONSACRARE, CARE MAI INSEAMNA TOTALA PREDARE, ABANDONARE, SFINTIRE, PROSTERNERE, DEDICARE, PUNERE DEOPARTE PENTRU DUMNEZEU INTR-O VIATA DE POST-RUGACIUNE SI INCHINARE.
DOMNUL ASTEAPTA CA RUGACIUNILE LIDERILOR SA DEVINA RUGACIUNI FIERBINTI , CU LACRIMI, CU DURERE, CU AGONIE ASA CUM NE SPUNE SI APOSTOLUL PAVEL “COPILASII MEI PENTRU CARE IARASI SIMT DURERILE NASTERII PINA CE HRISTOS V-A LUA CHIP IN VOI”( GALATENI 4;19.)
“CINE CADE IN PACAT SI EU SA NU ARD”(2 COR.11:29)
BISERICA ARE NEVOIE ASTAZI DE OAMENI PE CARE DUHUL SFINT SA-I POATA FOLOSI: DE OAMENI AI RUGACIUNII SI AI POSTULUI, DE OAMENI CARE AU INVATAT SA SE ROAGE LUPTINDU-SE IN CAMARUTA LOR, CARE MIJLOCESC SI PRIMESC MESAJELE CERULUI IN GHENUNCHI.
DAVID BRAINERD SPUNEA IN JURNALUL SAU: “AM LUPTAT IN RUGACIUNE PENTRU PRIETENII ABSENTI, PENTRU ADUNAREA SUFLETELOR, PENTRU MULTIMILE DE SUFLETE NEVOIASE, PENTRU MULTI CARE DUPA PAREREA MEA SUNT COPIII DOMNULUI, DAR SE AFLA IN LOCURI DEPARTATE.
M-AM AFLAT INTR-O ASEMENEA AGONIE DE LA RASARITUL SOARELUI PINA APROAPE DE CADEREA NOPTII INCIT ERAM LEOARCA DE SUDOARE, DAR MIE MI SE PAREA CA NU FACUSEM NIMIC…”
“EL S-A RUGAT ZI SI NOAPTE, SE RUGA INAINTE SI DUPA VESTIREA CUVÂNTULUI, SE RETRAGEA IN LOCURILE SINGURATICE, IN PADURI DESE CA SA SE ROAGE.
CEAS DE CEAS, ZI DUPA ZI, DIMINEATA DEVREME SI SEARA TIRZIU, EL SE RUGA SI POSTEA VĂRSÂNDU-SI SUFLETUL, MIJLOCIND, AVÂND COMUNIUNE CU DUMNEZEU. ERA PUTERNIC IN RUGACIUNE INAINTEA LUI DUMNEZEU, IAR DUMNEZEU ISI MANIFESTA CU PUTERE PREZENTA SA FATA DE EL.
DAVID BRAINERD ERA ANIMAT DE DRAGOSTE PENTRU HRISTOS SI PENTRU SUFLETE. ERA TRUDIT CU FERVOARE.
NU NUMAI IN CUVINT SI DOCTRINA, IN PUBLIC SI IN INTIMITATE, DAR IN RUGACIUNI ZI SI NOAPTE, LUPTIND CU DUMNEZEU IN ASCUNS SI AFLÂNDU-SE IN TRAVALIUL NASTERII CU NISTE GEMETE SI AGONII DE NEROSTIT, PÂNĂ CÂND HRISTOS A LUAT CHIP IN INIMILE POPORULUI LA CARE FUSESE TRIMIS.” (FRAGMENT DIN CARTEA “PUTERE PRIN RUGACIUNE” DE E. M. BOUNDS)
AVEM EXEMPLUL DOMNULUI ISUS, AL APOSTOLULUI PAVEL PRECUM SI MULTI ALTII DIN BIBLIE, CÂT SI DE-A LUNGUL ISTORIEI SI CHIAR CONTEMPORANI, CARE AU INTELES CONSACRAREA SI LUPTA IN RUGACIUNE PENTRU INAITAREA IMPARATIEI LUI DUMNEZEU! ACUM ESTE VREMEA MEA SI A TA!!!

…. LA SFIRSITUL POSTULUI DE 21 DE ZILE IN LUNA NOIEMBRIE, LA BISERICA DIN CARE FAC PARTE AM AVUT 24 DE ORE DE RUGĂCIUNE.
IN TIMPUL RUGACIUNII AM SIMTIT CUM DUHUL DOMNULUI A VENIT CU PUTERE PESTE MINE SI AM AUZIT CUVINTUL:

CONSACRARE. AM CAZUT CU FATA LA PAMINT SI DOMNUL A CONTINUAT : “CEEA CE EU DORESC ESTE O CONSACRARE TOTALĂ”.
ATUNCI DOMNUL IMI ARATA IN VEDENIE PERSOANE CARE ERAU IN GENUNCHI CU FATA LA PAMINT INTR-O TOTALA PROSTERNERE! DOMNUL A CONTINUAT, NUMAI CEI CE INTRA INTR-O VREME DE CONSACRARE VOR AVEA PARTE DE:
–BINECUVINTAREA CONSACRARII
–PROTECTIA CONSACRARII
–PUTEREA CONSACRARII
–BUCURIA CONSACRARII
–FRUMUSETEA CONSACRARII
–REVELATIA CONSACRARII
ATUNCI DOMNUL IMI ARATA IN VEDENIE FRUMUSETEA CONSACRARII, ERA PREZENTA LUI CARE SI-A INTINS MANTAUA GLORIEI , A PROTECTIEI, A DRAGOSTEI PESTE TOTI CEI CE INGENUNCHEASERA LA PICIOARELE LUI !
APOI AM AUZIT DIN CER UN GLAS: “ CINE INDRAZNESTE SA INTRE IN ACEASTA VREME IN CONSACRARE ?
SI-L VAD PE DOMNUL ISUS STIND PE NORI ALBI IN ASTEPTARE. AM VAZUT BISERICA SI MÂINI CARE S-AU RIDICAT IN SUS. IN ACELASI TIMP DOMNUL SI-A INTINS MÂNA SI LE-A CUPRINS MÂINILE IN MÂNA SA. EU PERSONAL ( RODICA) IN TIMP CE AM RIDICAT MÂNA AM SIMTIT FIZIC ATINGEREA MÂINII SALE. DINTR-O DATA DIN LĂUNTRUL INIMII MELE AM BUFNIT INTR-UN PLINS DE BUCURIE, DE PACE SI INCREDERE CUM RAREORI AM EXPERIMENTAT IN VIATA MEA! IN CLIPA ATINGERII LUI A DISPARUT TOATA POVARA; INGRIJORARE, APASARE, TULBURARE … CACI IN ZIUA ACEEA TRECEAM PRIN VALE …
CE DULCE SI MINUNATA ESTE O SINGURA ATINGERE A DOMNULUI IN TIMPUL CONSACRARII.
DOMNUL ISUS A SPUS: “NU VA FIE TEAMA CACI EU INSUMI SUNT CU VOI, EU VA APUC DE MINA, VA CALAUZESC SI AM PRIVIREA INDREPTATA ASUPRA VOASTRA”.
ERA ATITA DRAGOSTE, BLÂNDETE, SIGURANTA IN CUVINTELE DOMNULUI , DAR SI DURERE CACI NU MULTI VOIAU SA INTRE IN ACEASTA CONSACRARE.
APOI VAD CUM DOMNUL II RIDICA PE CEI CE ERAU IN GENUNCHI (CONSACRATI), UNUL CITE UNUL SI II ECHIPA SI II RASPLATEA. UNORA LE DA CUNUNI SPECIALE, ALTORA DIFERITE GRADE, IAR LA ALTII DIFERITE MANTII SI APOI II CALAUZEA PE UN DRUM INGUST.
CIND DOMNUL A CERUT CA POPORUL SA INTRE IN CONSACRARE EL A SPECIFICAT: “ ACEASTA CONSACRARE ESTE PENTRU CEEA CE URMEAZA, ESTE O NOUA PREGATIRE CACI VETI MERGE PE UN DRUM NOU PE CARE NU ATI MAI FOST INAINTE”…
ATUNCI DOMNUL MI-A DAT CONFIRMAREA BIBLICA CU PRIVIRE LA ACEST CUVINT: IOSUA 3:4-5.
AM INTELES DE LA DOMNUL CACI EL STIE DE CE TREBUIE SA NE CONSACRAM LUI PENTRU CA EL CUNOASTE VIITORUL SI EL VREA SA FIM GATA, CA SA NE POTRIVIM PLANULUI SAU.
DE LA 1 IANUARIE BISERICA NOASTRA CÂT SI ALTE BISERICI VOR INTRA IN 21 DE ZILE DE POST SI RUGACIUNE.
IN FIECARE ZI LA ORA 6 VA FI RUGACIUNE. SUBIECTUL VA FI: CONSACRARE TOTALA PENTRU DUMNEZEU.
DOMNUL SA TREZEASCA ACEASTA DORINTA IN CÂT MAI MULTE BISERICI SI MAI ALES LIDERII SA INTRE INTR-O CONSACRARE DE POST SI RUGACIUNE, PUNERE DEOPARTE PENTRU DUMNEZEU SI ATUNCI CU SIGURANTA CA VOM VEDEA GLORIA LUI DUMNEZEU CARE SE VA MANIFESTA IN MULTE DIRECTII.
RUCACIUNEA MEA SI A SOTULUI MEU ESTE CA DOMNUL SA II RIDICE PE PREOTII LUI CARE CUNOSC INIMA LUI DUMNEZEU, IUBESC PE DUMNEZEU, COMUNICA CU DUMNEZEU, CARE PLÂNG SI SUFERA PENTRU POPOR, CARE SE JERTFESC PENTRU DOMNUL, CARE IL LAUDA SI-I MULTUMESC NEINCETAT.
TOATE ACESTEA CA TATAL SA FIE GLORIFICAT IN DOMNUL ISUS!
VA IUBIM SI DOMNUL ISUS SA VA BINECUVINTEZE !
MARIAN SI RODICA VOLINTIRU