Apelul lupilor … la democraţia oilor !

Toţi lupii consideră că ruperea staulelor este o hotărâre oportună … spre binele oilor, care astfel ar avea parte de-o libertate totală, nemaifiind constrânse de astfel de îngrădiri anacronice ! Trăim în vremea libertăţii de conştiinţă, (a se citi conştienţă) !

Această rupere, lupii vor să o facă dezinteresat pentru ca orice oaie să poată trăi liberă, să facă ce vrea cu lâna ei, cu laptele ei, să decidă pentru ea. Astfel, ea ar putea să-şi facă o familie şi mielul ei nu ar mai trebui să moară de Paşte ; astfel se pot crea comunităţi, oraşe, ţări în care fiecare să trăiască numai pentru el … liber şi neîngrădit !

Eliberarea de staul este prima fază a proiectului, care constă în răspândirea ideii, pentru schimbarea mentalităţii de turmă, într-o gândire de tip egoist, eu şi numai eu ! Şi-apoi între doi eu, fiind economie liberă, s-ar vedea care eu ar avea succes, eul oaie sau eul lup !

Gândind fireşte orice lup, este sigur de reuşita strategiei, uitând sau neprevăzând că Stăpânul are capacitatea de a-Şi păzi fiecare oaie, oricât de rătăcită ar fi ! 

P.S. Dintr-o meditaţie în lucru, care nu are nicio asemănare întâmplătoare cu discuţiile privind libertatea orientării sexuale ! Se pot lua în discuţie şi alte libertăţi, îngrădite încă la ora actuală în mod abuziv, după mentalitatea unor astfel de oameni !

Orice păcat, a cărui pedeapsă este moartea, din punctul de vedere al Lui Dumnezeu, poate fi privit / motivat etc., ca o deviere genetică, din punctul de vedere al celui care vrea să facă aşa ceva şi de care omul respectiv poate să susţină că nu are vreo vină !

Ascunderea după o astfel de (eventuală) Constituţie este la fel de valabilă ca şi ascunderea lui Adam şi a Evei, după pomii din Eden !