Anunţuri pentru următoarea perioadă

Duminică, 08 Iulie 2012, în cadrul serviciului de dimineaţă, va fi şi Botezul în apă, invitat fiind un frate pastor … (ne vom limita în a mai da nume, fiindcă  vrem ca toată slava să o primească Dumnezeu) şi pe EL ÎL rugăm să lase binecuvântare peste tot ce se va face !

Joi, 12 Iulie 2012, (de la orele 18,00) este organizată o evanghelizare, împreună cu Grupul Speranţa, (locul de desfăşurare este Stadionul Valea Domanului); din acest motiv nu se vor ţine serviciile adunării. Toată săptămâna viitoare, (începând de luni 09 Iulie 2012), se va lucra la renovarea interioară a sălii Bisericii. Pentru a compensa această pierdere, vom avea o transmisie Live, a Serii Tinerilor, care va avea loc mâine, (sâmbătă 07.07.2012, de la orele 18), având invitaţi din Beclean, iar săptămâna viitoare, cu ajutorul Domnului, vom afişa pe site cel puţin trei meditaţii.

Sâmbăta viitoare, (în data de 14 Iulie 2012, de la orele 18,00), este ultima întâlnire a tinerilor, înainte de vacanţa de vară. Invitata este misionară în Asia. Ea va rămâne şi duminică: dimineaţa la Izvorul Vieţii, iar seara la Cezareea. Domnul să vă binecuvânteze !